Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
58b72cf6d5de3fd5b33299ad
Podgląd artykułu
Zaloguj
Vitamins, phenolics and antioxidant activity of culinary prepared Suillus luteus (L.) Roussel mushroom
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN
0023-6438
EISSN
1096-1127
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
2, part 1
Strony od-do
701-706
Numer tomu
59
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
10.1016/j.lwt.2014.07.040
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Ireneusz Kapusta
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
pl
Grzyby - chemia
Inne
System-identifier
0000031241
Crossref
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Słowa kluczowe
Inne