Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Książka
Tytuł książki
Bezpieczeństwo żywności
Data publikacji
2015
ISBN
978-83-7996-167-2
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
64-74
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
pl
Rośliny - badanie
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000035467