Próba oszacowania zawartości związków polifenolowych w grejpfrutach i dżemach grejpfrutowych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Książka
Tytuł książki
Właściwości produktów i surowców żywnościowych : wybrane zagadnienia
Data publikacji
2014
ISBN
978-83-937001-2-7
Wydawca
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Próba oszacowania zawartości związków polifenolowych w grejpfrutach i dżemach grejpfrutowych
Rok publikacji
2014
Strony (od-do)
193-204
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
pl
Polifenole
Owoce - przetwórstwo
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000033402