Comparison of SPE/d-SPE and QuEChERS-based extraction procedures in terms of fungicide residue analysis in wine samples by HPLC-DAD and LC-QqQ-MS.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Farmaceutyczny (Uniwersytet Medyczny w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Journal of AOAC International
ISSN
1060-3271
EISSN
Wydawca
AOAC International
DOI
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
6
Strony od-do
1436-1443
Numer tomu
99
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 3
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000083224
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych