Bezpieczeństwo żywności w specyfikacjach produktów tradycyjnych i regionalnych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem (Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie)
Książka
Tytuł książki
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość i przyszłość
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-9438-896-6
Wydawca
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Warszawski
Publikacja
Główny język publikacji
polski
Tytuł rozdziału
Bezpieczeństwo żywności w specyfikacjach produktów tradycyjnych i regionalnych
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
69-74
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 1)
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
peer-reviewed
Inne
System-identifier
UEK-2168307653