Evaluation of a recombinant insect-derived amylase performance in simultaneous saccharification and fermentation process with industrial yeasts
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
ISSN
0175-7598
EISSN
1432-0614
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
6
Strony od-do
2693-2707
Numer tomu
100
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
en
amylase
yeast
heterologous expression
raw starch
simultaneous saccharification
fermentation
bioethanol
pl
amylaza
hydroliza
fermentacja
drożdże
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000016252
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych