Controlling microbial growth in innovative dietary supplement based on the biomass of yeast Yarrowia lipolytica
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
J. Microbiol. Biotechnol. Food Sci.
ISSN
1338-5178
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
5
Strony od-do
389-395
Numer tomu
5
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
<I>Yarrowia lipolytica</I>
cavitation
liquid feed
microbial stability
preservatives
pl
<I>Yarrowia lipolytica</I>
kawitacja
pasze płynne
stabilność mikrobiologiczna
konserwanty
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000015867
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych