Charakterystyka kluczowych związków zapachowych w serze suszonym podlaskim wytwarzanym metodą tradycyjną
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie
ISSN
1897-7820
EISSN
Wydawca
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
DOI
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
3
Strony od-do
art. 33
Numer tomu
10
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
Podlaski dried cheese
key odorants
GCO
GC × GC-ToFMS
pl
sery suszone
ser Podlaski
kluczowe związki zapachowe
GCO
GC × GC-TOFMS
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000016270
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych