Czynniki decydujące o wyborze produktów żywnościowych na rynku
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Książka
Tytuł książki
Ocena konsumencka i żywieniowa innowacyjnych produktów : przewodnik metodyczny
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-7583-686-8
Wydawca
Wydawnictwo SGGW, Instytut Historii Nauki im. Ludwika i Aleksandra Birkenmajerów PAN
Publikacja
Główny język publikacji
PL
Tytuł rozdziału
Czynniki decydujące o wyborze produktów żywnościowych na rynku
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
25-37
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Witryna wydawcy
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Inne
System-identifier
64567