Food supplements based on fermented red rice - do they contain citrinin?
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk Przyrodniczych (Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy)
Książka
Tytuł książki
11th International Conference ''Trends in food, feed and environmental safety'', 29-30 June 2015. Abstracts book / eds. Jan Grajewski, Magdalena Twarużek, Anna Błajet-Kosicka, Katarzyna Kuźmińska
Data publikacji
2015
ISBN
978-83-936060-8-5
Wydawca
ArtStudio
Publikacja
Główny język publikacji
en
Tytuł rozdziału
Food supplements based on fermented red rice - do they contain citrinin?
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
34
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Cechy publikacji
abstract
Inne
System-identifier
0000023932