Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
58b81928d5def2f77ecd0b1f
Podgląd artykułu
Zaloguj
Wpływ dodatku czosnku w produkcji frytek na zawartość akrylamidu i wybrane cechy jakościowe
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
polski
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
ISSN
0365-9445
EISSN
2353-9054
Wydawca
POLSKIE TOWARZYSTWO FARMACEUTYCZNE, DLUGA 16, WARSAW, POLAND, 00-238
DOI
URL
http://www.ptfarm.pl/?pid=34
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
3
Strony od-do
276-281
Numer tomu
49
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 8)
Monika Bronkowska
Agnieszka Kita
Joanna Miedzianka
Anna Pęksa
Elżbieta Rytel
Agnieszka Tajner-Czopek
Joanna Wyka
Mateusz Gertchen
Słowa kluczowe
polski
Czosnek
Frytki
Akrylamid
Barwa
Tłuszcz
angielski
Garlic
French fries
Acrylamide
Colour
Fat
Inne
System-identifier
PX-58417b9e82ce356b20bdd11e
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Słowa kluczowe
Inne