Sensory attributes and physicochemical features of corn snacks as affected by different flour types and extrusion conditions
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN
0023-6438
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCIENCE BV
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
Strony od-do
26-36
Numer tomu
72
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
angielski
Amaranth
Antioxidant capacity
Descriptive sensory analysis
Jerusalem artichoke
Pumpkin
Inne
System-identifier
PX-583d3b9882ce306803c659fb
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych