Drying characteristics and some properties of spouted bed dried semi-refined carrageenan
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0260-8774
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCI LTD
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
Strony od-do
46-57
Numer tomu
194
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 3
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
angielski
Carrageenan gels
Drying models
Density
Color
Solubility
Rheological properties
Inne
System-identifier
PX-5841648382cefbb8c4718d0b
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych