Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
58bf6723d5decc0589019765
Podgląd artykułu
Zaloguj
ACID whey concentrated by ultrafiltration a tool for modeling bread properties
PBN-AR
Instytucja
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
LWT-Food Science and Technology
ISSN
0023-6438
EISSN
1096-1127
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
1
Strony od-do
172-176
Numer tomu
61
Link do pełnego tekstu
http://www.dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2014.11.019
Identyfikator DOI
10.1016/j.lwt.2014.11.019
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 8)
Tomasz Jeliński
Beata Szmatowicz
Małgorzata Wronkowska
Monika Jadacka
Maria Soral-Śmietana
Paweł Banaszczyk
Fabian Dajnowiec
Lidia Zander
Inne
System-identifier
252-000143
Crossref
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Inne