Changes in the physical properties of honey powder during storage
PBN-AR
Instytucja
Zamiejscowy Wydział Leśny w Hajnówce (Politechnika Białostocka)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
eng
Czasopismo
International Journal of Food Science and Technology
ISSN
0950-5423
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
6
Strony od-do
1359-1365
Numer tomu
50
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Pozostali autorzy
+ 2
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000035076
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych