Obszczepit – rzecz o jedzeniu, transferze technologii i ... pisaniu wstępów (W związku z książką Iriny Głuszczenko, Sowiety od kuchni. Mikojan i radziecka gastronomia, tłumaczenie Mikołaj Przybylski, wstęp Maciej Nowak, Wydawnictwo Krytyki Politycznej, Warszawa 2012, s. 208.)
PBN-AR
Instytucja
Wydział Historyczny (Uniwersytet Warszawski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Przegląd Historyczny
ISSN
0033-2186
EISSN
Wydawca
Wydawnictwo DiG
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
2
Strony od-do
399-406
Numer tomu
104
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.50
Autorzy
(liczba autorów: 1)
Cechy publikacji
Archeologia
Historia
Archeology
History
discipline:Historia
discipline:History
Scientific review
Artykuł recenzyjny
Inne
System-identifier
PBN-R:754888