Analiza asortymentu produktów spożywczych w sklepikach i maszynach vendingowych w szkołach podstawowych na terenie Warszawy
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Książka
Tytuł książki
Nowoczesne trendy w żywieniu i produkcji żywności
Data publikacji
2013
ISBN
978-83-933915-1-6
Wydawca
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki
Publikacja
Główny język publikacji
PL
Tytuł rozdziału
Analiza asortymentu produktów spożywczych w sklepikach i maszynach vendingowych w szkołach podstawowych na terenie Warszawy
Rok publikacji
2013
Strony (od-do)
141-153
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,84
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Inne
System-identifier
21213