Determinants of the re-occupation and size of Grey Heron Ardea cinerea breeding colonies in northern Poland
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologii (Uniwersytet Gdański)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Ecological Research
ISSN
0912-3814
EISSN
1440-1703
Wydawca
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
5
Strony od-do
879-888
Numer tomu
30
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
colony re-occupation
colony size
Grey Heron
hydrographic features
habitat features
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000035171
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych