Wpływ układu ekstrakcyjnego na zawartość polifenoli oraz potencjał przeciwutleniający ekstraktów cząbru, tymianku i oregano
PBN-AR
Instytucja
Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku (Politechnika Białostocka)
Książka
Tytuł książki
Trendy w żywieniu człowieka
Data publikacji
2015
ISBN
978-83-935421-8-5
Wydawca
Wydaw. Naukowe PTTŻ
Publikacja
Główny język publikacji
pol
Tytuł rozdziału
Wpływ układu ekstrakcyjnego na zawartość polifenoli oraz potencjał przeciwutleniający ekstraktów cząbru, tymianku i oregano
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
289-299
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.52
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Witryna wydawcy
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Po publikacji
Ilość miesięcy od publikacji
4
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
000035604