Glycoalkaloid, phytosterol and fatty acid contents of raw and blanched leaves of the gboma eggplant (Solanum macrocarpon L.)
PBN-AR
Instytucja
Wydział Chemii (Uniwersytet Gdański)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Journal of Food and Nutrition Research
ISSN
1336-8672
EISSN
1338-4260
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
1
Strony od-do
9-20
Numer tomu
54
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
en
<I>Solanum macrocarpon</I>
green leafy vegetables
glycoalkaloid
phytosterol, fatty acid
food processing
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000032707