Ocena technologiczna linii soft-flesh Capsicum spp. uzyskanych w wyniku hybrydyzacji międzygatunkowej
PBN-AR
Instytucja
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii (Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
ISSN
0084-5477
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
-
Strony od-do
85-93
Numer tomu
580
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
soft-flesh lines
capsaicin
dihydrocapsaicin
pl
linie soft-flesh
kapsaicyna
dihydrokapsaicyna
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000023204