Antioxidant activity of goji berries and bilberry at particular digestion stages in an in vitro model simulating the human alimentary tract
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Potravinárstvo
ISSN
1338-0230
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Special Issue
Strony od-do
235-238
Numer tomu
7
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Słowa kluczowe
en
antioxidant activity, polyphenols content, in vitro , bilberry, Chinese boxthorn
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Oryginał autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Po publikacji
Ilość miesięcy od publikacji
Data udostępnienia w sposób otwarty
Streszczenia
Język
en
Treść
The aim of the study was to evaluate the antioxidant activity of Chinese boxthorn fruit (goji) and bilberry digest ion products. It has been shown that the simulated digestion in the stomach has no significant impact on the compounds of antioxidant nature. Bilberry fruit had a significantly higher antioxidant activity of the insoluble fraction of polyphenols when compared with goji fruit.
Inne
System-identifier
URff2cebfeb5a7406d9f2fda61f4133dcb