Innowacyjne rozwiązania w technologii żywności i żywieniu człowieka
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie)
Informacje podstawowe
Rok publikacji
2016
Główny język publikacji
pl
Książka z rozdziałami
Przekład językowy
Ocena KEN
Edycja naukowa
Strony
327
Numer tomu
Seria wydawnicza
Numer w serii wydawniczej
Numer wydania
Wydawca
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Miejsce wydania
Kraków
ISBN
978-83-937001-8-9
ISMN
ISSN
Mapa
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
16.35
Autorstwo oznaczone
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Inne
System-identifier
UR4b05b7e1711e45bb8c95aa8479cceee8