Postępy w mikrobioliogii browarniczej - nowe mikroorganizmy, nowe piwa, nowe możliwości
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie)
Informacje podstawowe
Rok publikacji
2016
Główny język publikacji
pl
Książka z rozdziałami
Przekład językowy
Ocena KEN
Edycja naukowa
Strony
230
Numer tomu
Seria wydawnicza
Numer w serii wydawniczej
Numer wydania
Wydawca
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Nauka-Przemysł
Miejsce wydania
Kraków
ISBN
978-83-930745-5-6
ISMN
ISSN
Mapa
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
11,5
Autorstwo oznaczone
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Redaktorzy
(liczba redaktorów: 2)
Inne
System-identifier
UR3bbe09fca75b44a898c0bbd91515dfac