Influence of nutrition of pigs with legume-enriched mixtures on the quality of pork
PBN-AR
Instytucja
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt (Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie
ISSN
1897-7820
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
4/46
Strony od-do
1-8
Numer tomu
10
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
en
legume seeds
pork meat
physical characteristics
meat quality
pl
nasiona strączkowe
mięso wieprzowe
cechy fizyczne
jakość mięsa
Open access
Tryb otwartego dostępu
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000025663