The effects of muffins enriched with sour cherry pomace on acceptability, glycemic response, satiety and energy intake: a randomized crossover trial.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142
EISSN
1097-0010
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
7
Strony od-do
2486-2493
Numer tomu
96
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Słowa kluczowe
en
energy intake
muffins
phenolic compounds
postprandial glucose
satiety
sensory analysis
sour cherry pomace
pl
spożycie energii
mufinki
związki fenolowe
glikemia poposiłkowa
sytość
analiza sensoryczna
wytłoki wiśniowe
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000012323
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych