Effect of caponization on the body weight and selected meat quality parameters of Rhode Island Red (R-11) cocks.
PBN-AR
Instytucja
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
Książka
Tytuł książki
Materiały z konferencji: XXVI International Poultry Symposium PB WPSA “Science for poultry practice - poultry practice for science
Data publikacji
2014
ISBN
brak
Wydawca
Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej,
Publikacja
Główny język publikacji
EN
Tytuł rozdziału
Effect of caponization on the body weight and selected meat quality parameters of Rhode Island Red (R-11) cocks.
Rok publikacji
2014
Strony (od-do)
156-157
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.18
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 1)
Konferencja
Indeksowana w Scopus
nie
Indeksowana w Web of Science Core Collection
nie
Liczba cytowań z Web of Science Core Collection
Nazwa konferencji (skrócona)
XXVI International Poultry Symposium PB WPSA
Nazwa konferencji
XXVI International Poultry Symposium PB WPSA “Science for poultry practice - poultry practice for science
Początek konferencji
2014-09-08
Koniec konferencji
2014-09-10
Lokalizacja konferencji
Kazimierz Dolny
Kraj konferencji
PL
Lista innych baz czasopism i abstraktów w których była indeksowana
Open access
Tryb otwartego dostępu
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
Doniesienie-na-konferencję-naukową
Inne
System-identifier
4904