Effect of caponizing Karmazyn/RIR cockerels on meat quality
PBN-AR
Instytucja
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
Książka
Tytuł książki
XVIIth Risk Factors of Food Chain 2016 : Book of Abstracts
Data publikacji
2016
ISBN
9788379963270
Wydawca
Uniwersytet Rzeszowski
Publikacja
Główny język publikacji
EN
Tytuł rozdziału
Effect of caponizing Karmazyn/RIR cockerels on meat quality
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
19-19
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.09
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 1)
Słowa kluczowe
EN
caponization, body weight, meat qualiy
Konferencja
Indeksowana w Scopus
nie
Indeksowana w Web of Science Core Collection
nie
Liczba cytowań z Web of Science Core Collection
Nazwa konferencji (skrócona)
Nazwa konferencji
XVII th Risk Factors of Food Chain
Początek konferencji
2016-09-19
Koniec konferencji
2016-09-21
Lokalizacja konferencji
Rzeszów
Kraj konferencji
PL
Lista innych baz czasopism i abstraktów w których była indeksowana
Open access
Tryb otwartego dostępu
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
Komunikat-o-wynikach-badań
Inne
System-identifier
6409