Anthocyanins decay in pomegranate enriched fermented milks as a function of bacterial strain and processing conditions
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0023-6438
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCIENCE BV
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
Strony od-do
193-199
Numer tomu
80
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
angielski
Anthocyanins degradation kinetics
Cyanidin-3,5-di-O-glucoside
Lactobacillus
Red color
Starter culture
Mollar de Elche
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
PX-591ed043d5de24e14304a23f
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych