Comparison of old cherry cultivars grown in Czech Republic by chemical composition and bioactive compounds
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
Food Chemistry (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0308-8146
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCI LTD
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
Strony od-do
136-142
Numer tomu
228
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 5
Słowa kluczowe
angielski
Prunus avium
Polyphenols
Organic acid
Sugar
Antioxidant activity
Inne
System-identifier
PX-5922cca0d5dee8944ee985fa
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych