Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
59a52e51d5de44ae4ed3eee9
Podgląd artykułu
Zaloguj
Możliwości wykorzystania żywności naturalnej jako efekt ogólnoświatowego trenduw zakresie zapotrzebowania na żywność prozdrowotną
PBN-AR
Instytucja
Wydział Turystyki i Rekreacji (Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula = Vistula University Working Papers
ISSN
2353-2688
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
3
Strony od-do
223-240
Numer tomu
54
Link do pełnego tekstu
http://www.i.vistula.edu.pl/media/docs/qMXFcn2LCwIbAP5SLWJmlcSc8.pdf
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Piotr Dominik
Anna Fabisiak
Józef Grochowicz
Inne
System-identifier
ICIF2234221
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Inne