Effect of chokeberry juice consumption on antioxidant capacity, lipids profile and endothelial function in healthy people: a pilot study.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Lekarski (Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
ISSN
1212-1800
EISSN
1805-9317
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
1
Strony od-do
39-46
Numer tomu
43
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
pl
Środki przeciwutleniające
Aronia
Choroba wieńcowa - czynniki ryzyka
Polifenole
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte repozytorium
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
0000029231
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych