Beneficial effects of enrichment of chicken meat with n-3 polyunsaturated fatty acids, vitamin E and selenium on health parameters: a study on male rats – ERRATUM
PBN-AR
Instytucja
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego Polskiej Akademii Nauk
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
Animal (40pkt w roku publikacji)
ISSN
1751-7311
EISSN
1751-732X
Wydawca
CAMBRIDGE UNIV PRESS
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
8
Strony od-do
1421-1424
Numer tomu
11
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Inne
System-identifier
PX-5993f3ccd5de67fa83fe8aab
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych