Hydrolizaty białek mleka - otrzymywanie, właściwości i nowe kierunki wykorzystania
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
polski
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
ISSN
0478-6599
EISSN
Wydawca
Przedsiębiorstwo Handlu Zagranicznego Spółdzielni Mleczarskich „Lacpol” Sp. z o.o. 01-230 Warszawa, ul. Skierniewicka 21
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
6
Strony od-do
3-11
Numer tomu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
polski
Białka mleka
Hydroliza
Hydrolizaty
Bioaktywne peptydy
angielski
Milk proteins
Hydrolysis
Hydrolysates
Biopeptides
Cechy publikacji
Artykuł naukowy
Inne
System-identifier
PX-5956132ed5de99cff584d5fd