Effect of increasing manganese concentration in nutrient solution on the antioxidant activity, vitamin C, lycopene and polyphenol contents of tomato fruit
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Food Addit. Contam. Part A. (30pkt w roku publikacji)
ISSN
1944-0049
EISSN
1944-0057
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
3
Strony od-do
379-389
Numer tomu
34
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
manganese
tomato fruits
antioxidant activity
total polyphenol content
lycopene
vitamin C
colour
Inne
System-identifier
0000018193
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych