A review of methods used for investigation of protein-phenolic compound interactions
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Int. J. Food Sci. Technol. (25pkt w roku publikacji)
ISSN
0950-5423
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
3
Strony od-do
573-585
Numer tomu
52
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
en
antioxidants
bioavailability
covalent bonds
noncovalent bonds
protein-polyphenol complexes
spectroscopic methods
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000018067
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych