Extraction and purification of anthocyanins of lingonberry fruit
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Książka
Tytuł książki
Current trends in commodity science : Food safety and analysis of bioactive substances
Data publikacji
2017
ISBN
978-83-94206-1-9
Wydawca
University of Economics and Business, Faculty of Commodity Science
Publikacja
Główny język publikacji
en
Tytuł rozdziału
Extraction and purification of anthocyanins of lingonberry fruit
Rok publikacji
2017
Strony (od-do)
60-74
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Słowa kluczowe
en
extraction
anthocyanins
antioxidant activity
lingonberry
pl
ekstrakcja
antocyjany
aktywność przeciwutleniająca
borówka brusznica
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000019122