Effects of the spray drying conditions of chokeberry (Aronia melanocarpa L.) juice concentrate on the physicochemical properties of powders
PBN-AR
Instytucja
Zamiejscowy Wydział Leśny w Hajnówce (Politechnika Białostocka)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
eng
Czasopismo
International Journal of Food Science and Technology (25pkt w roku publikacji)
ISSN
0950-5423
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
9
Strony od-do
1933-1941
Numer tomu
52
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.64
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 3
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000040457
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych