Dietary risk evaluation for 28 polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in tea preparations made of teas available on the Polish retail market
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES (20pkt w roku publikacji)
ISSN
0360-1234
EISSN
Wydawca
TAYLOR & FRANCIS INC
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
Strony od-do
Numer tomu
Liczba arkuszy
Inne
System-identifier
PX-5a8ebc18d5dee0db7bca5726
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych