Effect of pH Changes on Antioxidant Capacity and the Content of Betalain Pigments During the Heating of a Solution of Red Beet Betalains
PBN-AR
Instytucja
Wydział Towaroznawstwa (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences (15pkt w roku publikacji)
ISSN
1230-0322
EISSN
Wydawca
Polska Akademia Nauk (PAN), oddział w Olsztynie
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
67 (2)
Strony od-do
123-128
Numer tomu
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
EN
red beet
betalain pigments
antioxidants
pH
heating
Inne
System-identifier
255349
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych