Antioxidant activity and free radicals of roasted herbal materials
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Herba Polonica (14pkt w roku publikacji)
ISSN
0018-0599
EISSN
2449-8343
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
2
Strony od-do
34-41
Numer tomu
63
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Słowa kluczowe
en
herbs
sea buckthorn fruits
rowanberry
lovage roots
dandelion roots
roasting process
antioxidant activity
free radicals
pl
zioła
rokitnik
jarząb pospolity
lubczyk ogrodowy
mniszek lekarski
proces prażenia
własności antyoksydacyjne
wolne rodniki
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000021208
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych