Triticale crispbread enriched with selected bioactive additives: volatile profile, physical characteristics, sensory and nutritional properties
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE (35pkt w roku publikacji)
ISSN
0022-1155
EISSN
0975-8402
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
10
Strony od-do
3092-3101
Numer tomu
54
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
crisp bread
volatile compounds
sensory properties
antioxidant activity
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000019864
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych