A screening study of elemental composition in 12 marketable mushroom species accessible in Poland
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Drewna (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (30pkt w roku publikacji)
ISSN
1438-2377
EISSN
1438-2385
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
10
Strony od-do
1759-1771
Numer tomu
243
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
accumulation
contamination
cultivated mushrooms
elements
food
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne-Bez utworów zależnych
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
0000020315
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych