Changes in the level and antioxidant activity of polyphenols during storage of enzymatically treated Raspberry juices and syrups
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria (15pkt w roku publikacji)
ISSN
1644-0730
EISSN
1898-9594
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
DOI
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
3
Strony od-do
269-282
Numer tomu
16
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000042695
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych