Effect of supplementation of cows diet with linseed and fish oil and different variants of β-lactoglobulin on fatty acid composition and antioxidant capacity of milk.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
Czasopismo
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142
EISSN
1097-0010
Wydawca
WILEY-BLACKWELL
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
96
Strony od-do
2240-2248
Numer tomu
6
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Inne
System-identifier
PX-5a38e9abd5ded541dbe9bbfd
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych