The quality of eggs (organic and nutraceutical vs. conventional) and their technological properties
PBN-AR
Instytucja
Wydział Medyczny (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Poultry Science (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0032-5791
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
7
Strony od-do
p. 2480-2490
Numer tomu
96
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Pozostali autorzy
+ 5
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
en
conventional eggs
organic eggs
eggs enriched in n-3 fatty acids
chemical composition
mayonnaise
Inne
System-identifier
0000043072
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych