Effect of processing conditions on microstructure and pasting properties of extrusion-cooked starches
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
International Journal of Food Engineering (15pkt w roku publikacji)
ISSN
2194-5764
EISSN
1556-3758
Wydawca
Walter de Gruyter GMBH
DOI
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
6
Strony od-do
1-12
Numer tomu
13
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
42119
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych