Application of Moldavian dragonhead (Dracocephalum moldavica L.) leaves addition as a functional component of nutritionally valuable corn snacks
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE (35pkt w roku publikacji)
ISSN
0022-1155
EISSN
0975-8402
Wydawca
Springer
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
10
Strony od-do
3218-3229
Numer tomu
54
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 5
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
42451
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych