Modified Fusarium mycotoxins in cereals and their products—metabolism, occurrence, and toxicity: an updated review
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
MOLECULES (30pkt w roku publikacji)
ISSN
1420-3049
EISSN
Wydawca
MDPI AG
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
4
Strony od-do
nr art. 963
Numer tomu
23
Link do pełnego tekstu
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Oryginał autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
2018-04-20
Inne
System-identifier
PX-5b30cd31d5de79ce9d022662
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych