Innowacyjność a postrzeganie wybranych nowych produktów spożywczych i niestandardowych rozwiązań marketingowych na rynku żywności
PBN-AR
Instytucja
Wydział Agrobioinżynierii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Edukacja Ekonomistów i Menedżerów (12pkt w roku publikacji)
ISSN
1734-087X
EISSN
1734-087X
Wydawca
Warszawa : Szkoła Główna Handlowa.
DOI
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
2
Strony od-do
131-142
Numer tomu
44
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000042901